Noutati Start-Up Nation 2018!

La multi ani! Un 2018 cu cat mai multe proiecte aprobate!
28 decembrie 2017
Start-Up Nation 2018 – 2020 si alte oportunitati de finantare pentru societatile comerciale!
29 ianuarie 2018

Conform ultimelor informatii comunicate vineri de catre ministrul IMM-urilor, dl. Ilan Laufer, Programul Start-Up Nation 2018 ar urma sa fie lansat in luna aprilie a anului 2018. Pana la acest moment, pe site-ul oficial al AIPPIMM nu a fost publicata procedura privind fondurile din acest an.

 

Este probabil ca, in linii mari, conditiile sa fie aceleasi. Prin urmare, S.C. CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. va sta la dispozitie cu informatii complete si servicii de consultanta pentru pregatirea dosarelor din acest an.

 

Verificarea eligibilitatii ideii dvs. de proiect se realizeaza gratuit. De asemenea, va ajutam cu explicatia grilei de evaluare si intocmim, impreuna cu dvs., punctajul. Cu alte cuvinte, totul pentru a putea fi pregatiti in vederea depunerii proiectelor pe acest program, in acest an.

 

Va invitam sa ne urmariti pe pagina noastra de Facebook (Fonduri Europene Sibiu), sau pe site-ul nostru, www.fonduri-europene-sibiu.ro, pentru ultimele informatii referitoare la acest program si la alte fonduri nerambursabile disponibile in 2018! Va stam la dispozitie cu orice informatii la adresa consultanta@centruldeafacerisibiu.ro sau 0747.477.127!

mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *