Start-Up Nation 2018 – 2020 si alte oportunitati de finantare pentru societatile comerciale!

Noutati Start-Up Nation 2018!
22 ianuarie 2018
Start-Up Nation 2018
Start-Up Nation 2018!
22 februarie 2018

Conform noului Program de Guvernare, mediul politic va continua susținerea antreprenorilor tineri prin intermediul programului Start-up Nation, in intervalul 2018 – 2020. Informatiile referitoare la acest program arata ca va fi mentinuta finanțarea nerambursabilă cu 200.000 lei pentru fiecare startup, fără a fi nevoie de cofinanțare.

Estimarile arata, de asemenea, ca va fi mentinuta si cota de aproximativ 10.000 de firme care se vor putea inscrie, pe an, la acest program. Se pare ca nu vor exista modificari majore in ceea ce priveste lista cheltuielilor eligibile si neeligibile. Este de asteptat ca, pana in 2020, acest program sa conduca la crearea a peste 75.000 de noi locuri de munca.

 

Reamintim ca, in 2017, inscrierile in programul Start-Up Nation au inceput in data de 14 iunie. Perioada permisa de inscriere a fost de 30 de zile.

 

Este de asteptat ca si programul „Comert si Servicii de Piata” sa fie continuat. In 2017, prin acest program au fost acordate finantari de pana la 250.000 lei, 90% finantare nerambursabila, pentru societatile comerciale cu minim 2 ani de activitate.

 

De asemenea, un nou program ce va fi lansat este Strategic Invest Romania – Program de ajutor de stat pentru sustinerea investitiilor strategice ale antreprenorilor autohtoni. Din informatiile disponibile, se pare ca acest program se va desfasura in intervalul 2018 – 2019, iar beneficiari vor fi investitorii authtoni, desi aceasta sintagma nu este inca definita. Vor fi sustinute investitiile autohtone de minim 2 milioane Euro, prin acordarea unui grant din valoarea investitiei.

 

In final, va fi creat si Programul National de Dezvoltare a Antreprenoriatului, sau PNDA. Acest program va functiona in perioada 2018 – 2020 si presupune finantarea infrastructurii antreprenoriale la nivelul comunitatilor locale, respectiv infiintarea a cel putin unui incubator / parc industrial sau parc tehnologic.

 

S.C. CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. va ofera servicii de consultanta complete in vederea depunerii de proiecte fie pentru accesarea de fonduri guvernamentale, cum sunt programele de mai sus, fie pentru fonduri europene nerambursabile. Verificarea ideii dvs. de afacere se realizeaza GRATUIT! Va asteptam!

mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

10 Comments

 1. alexandru sofronici spune:

  Buna ziua,ma numesc Sofronici Alexandru
  astept sa mi comunicati ultmele noutati si ce fonduri putem accesa pe tanarul fermier
  sunt interesat de pensiune,service auto,sala evenimente…
  detin 4 ha teren arabil..proprietate

 2. Neamtu spune:

  Buna ziua. As dori sa accesez fonduri…nu sunt documentata . In cazul in care as fi contactata , va mulțumesc.

 3. Sorin Birhala spune:

  Bună ziua, as dori un număr de telefon

  • Buna ziua d-le Birhala, va multumim pentru mesajul dvs. Am trimis un email catre dvs. cu datele noastre de contact. Aceste date le regasiti si la rubrica „Contact” de pe site-ul nostru. Va multumim si va asteptam!

 4. Bara Florina spune:

  Buna seara..sunt o tanara de 20 de ani..nu am nicio firma infiintata dar multe idei..astept mai multe detalii!

 5. Petrică Gabriel spune:

  Buna ziua,,sunt un tânăr de 21 de ani,am un spațiu in centrul orașului Sibiu și as vrea sa fac o pensiune…cum as putea sa mă documentez pentru fonduri europene?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *