A fost adoptată Ordonanța ”COVID-19” pentru firme! Finanțări disponibile prin granturi pentru FIRME EXISTENTE!

Să înțelegem fondurile pentru firme prevăzute prin OUG referitoare la COVID-19!
30 July 2020
A fost publicată grila pentru firmele eligibile pentru granturi prin „Ordonanţa COVID”
7 August 2020

Guvernul a adoptat, în ședința de vineri, Ordonanța ”COVID-19”, sau altfel spus, ordonanța de urgență prin care oferă firmelor care îndeplinesc criteriile de eligibilitate (firme cu activitatea afectată de actuala pandemie), aproximativ 1 mld. Euro, pentru dezvoltare, dar și pentru capital de lucru.

Așa după cum anunțam încă de săptămâna trecută, plaja firmelor care pot accesa fonduri este una vastă. Aceste firme, dar și cele 3 tipuri de finanțare le aveți aici.

De menționat că:

  • Firmele care beneficiază de certificat COVID-19 pot accesa GCL – Granturi pentru capital de lucru, care variază până la 15% din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 150.000 Euro;

 

  • Firmele care nu au acest certificat pot accesa totusi GIP – Granturi pentru investiții productive, care variază între 50.000 și 200.000 Euro.

Toate programele presupun finanțare nerambursabilă.

Dacă firma ta deține certificat COVID-19, poate aplica pentru GCL sau GIP! Pentru informații suplimentare referitoare la cele două posibilități de finanțare, precum și verificarea gratuită a eligibilității firmei tale, te așteptăm la 0747477127 sau consultanta@centruldeafacerisibiu.ro!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *