A început etapa “CAE” de evaluare pe Măsurile 1 și 2 din OUG 130!

Măsura 1 “Microgranturi” se redeschide, banii din Măsura 2 “Granturi pentru Capital de Lucru” vor ajunge la beneficiari “în scurt timp”. Măsura 3: Lansare în decembrie 2020! PLUS: Noul “Start-Up Nation”!
12 November 2020
euROpa
Plățile către beneficiarii Măsurilor 1 și 2 încep de la finalul acestei săptămâni!
17 November 2020

Începând cu data de 12.11.2020, MEEMA a început etapa de evaluare “CAE” pentru proiectele depuse pe Măsurile 1 “Microgranturi” și 2 “Granturi pentru Capital de Lucru”.

CAE înseamnă Conformitate Administrativă și Eligibilitate, adică sunt verificate înscrierile de pe platforma granturi.imm.gov.ro, pentru a se vedea dacă toate documentele depuse sunt conforme (certificate în termen, documente care să nu fie expirate, etc.).

IMPORTANT! În această perioadă, cei care au înscris proiectele pe Măsurile 1 sau 2 POT PRIMI solicitări de clarificări pe adresele de email cu care s-au înscris în proiect, așadar, este foarte important să îți verifici emailul, pentru a fi la curent, dacă primești solicitări de clarificări, deoarece acestea au un număr limitat de zile în care poți răspunde!

Mult succes!

Rămâi alături de CENTRUL DE AFACERI SIBIU S.R.L., pentru cele mai noi informații verificate în domeniul finanțărilor nerambursabile! Abonează-te la notificări (clopoțelul roșu), pentru a nu pierde nimic!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *