ACTUALIZARE – Procedura Start-Up Nation 2018 – Varianta proiect!

Start - Up Nation
ACTUALIZARE – Noua Grila Start-Up Nation 2018!
16 octombrie 2018
ACTUALIZARE – Relansare P.O.R. 2.2 – Programul pentru IMM-uri!
6 noiembrie 2018
Start-Up Nation

Start-Up Nation

AIMMAIPE (Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului) a publicat, pe site-ul sau, documentele necesare referitoare la programul Start-Up Nation 2018, asa cum se prezinta ele la acest moment!

Reamintim ca, pana la finalul lunii octombrie, aceste documente sunt in stadiul de proiect, existand inca posibilitatea ca acestea sa sufere mici modificari, asa dupa cum am am anuntat si in articolele noastre anterioare, referitoare la acest Program.

Link-ul catre site-ul oficial al agentiei si Program este disponibil aici.

Daca ti-ai dorit mereu sa ai afacerea ta, dar nu ai stiut sau nu sti de unde sa incepi, te asteptam sa ne contactezi pentru a verifica daca ideea ta de afacere poate fi finantata prin programul Start-Up Nation 2018!

Verificarea ideii tale, inclusiv grila de punctaj si toate informatiile de care ai nevoie, pentru a lua o decizie, ti se ofera in mod GRATUIT! Astfel, poti lua o decizie informata si poti beneficia de sprijinul nostru in atragerea acestor fonduri! Creaza-ti afacerea si creste, impreuna cu noi!

 

mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *