Atenție la sursele de informare!

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Update – Start-Up Nation 2019 (?)
25 October 2019
Cum poti alege o firma de consultanta serioasa?
12 December 2019
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Dragii noștri, recomandăm prudență și atenție în ceea ce privește selectarea informațiilor pe care le primiți, de pildă despre programul Start-Up Nation, precum și în selectarea unei firme de consultanță, în ceea ce privește implementarea ideilor voastre de proiect, fie prin acest program, fie prin orice alt tip de program cu finanțare nerambursabilă, europeană sau guvernamentală.
 
Facem acest apel către voi, dar și către prietenii și cunoștințele voastre, interesate de acest timp de finanțări, să verificați orice informații din cel puțin 2-3 surse, pentru a fi siguri că sunt cele corecte, în sensul de a fi actualizate! Nu vă lăsați influențați de diverse exprimări ”da, se poate”, fără să verificați temeinic dacă într-adevăr se poate! Este trist, dar trăim totuși în epoca ”fake news”!
 
Reiterăm: vă sprijinim cu cea mai mare plăcere, pe tot parcursul proiectului vostru, dar, cel mai probabil, condițiile trecute, cele din 2018, vor suferi modificări! Singura sursă oficială este site-ul: imm.gov.ro! Ca sursă de încredere însă, puteți conta pe Fonduri Europene Sibiu!
 
Rămâneți pe pagina noastră de Facebook (Fonduri Europene Sibiu), sau pe site-ul nostru, www.fonduri-europene-sibiu.ro, unde vă vom ține la curent cu orice noi modificări în domeniul finanțărilor nerambursabile, fie europene, fie guvernamentale!
S.C. CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. oferă servicii de consultanță complete colaboratorilor săi, fie pentru accesarea programului START-UP NATION, fie pentru orice alte finanțări, fie ele europene sau nerambursabile! Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă stăm cu plăcere la dispoziție!
QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile