Cadou de mărțișor din partea Ministerului Antreprenoriatului: A fost publicată procedura și grila pentru programul ”Femeia Antreprenor”, ediția 2024!

Ghidul pentru startup în Regiunea Centru a fost modificat.
23 February 2024
StartUp Nation 2024 – Promisiune: buget de 400 mil. Euro, DEJA aprobat de Comisia Europeană
20 March 2024

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Tusirmului (MEAT), pregătește o nouă ediție a programului prin care doamnele pot să primească finanțări nerambursabile pentru demararea unei afaceri. Programul primește finanțare de la bugetul de stat, iar prin ediția 2024 vor fi finanțate cca. 100 de proiecte.

La fel ca în cazul ediției precedente, se oferă granturi în valoare maximă de 200.000 lei/IMM, sumă care finanțează maximum 95% din valoarea cheltuielilor eligibile din cadrul proiectelor ce urmează a fi depuse de către doamnele antreprenor.

Finanțarea include posibilitatea de a achiziționa echipamente tehnologice care variază de la activele corporale pentru spații de joacă, săli de sport, fitness și altele, precum și echipamentele pentru economisirea energiei și utilizarea resurselor regenerabile.

De asemenea, pot fi realizate investiții și în spații de lucru, mijloace de transport, mobilier și aparatură, site-uri web și promovare, inclusiv investiții pentru cursuri de dezvoltare antreprenorială.

Mai mult, ediția din acest an a programului Femeia Antreprenor aduce noutăți, mai exact actualizarea criteriilor privind evaluarea cererilor de finanțare. Astfel, proiectele câștigătoare vor fi selectate în funcție de punctajul obținut, în ordine descrescătoare, pe baza grilei stabilite prin procedură și pe care o puteți primi contactându-ne.

De menționat că programul este complementar cu Start-Up Nation, program cu tradiție, care se axează pe susținerea companiilor aflate la început de drum.

Rămâneţi alături de Fonduri Europene Sibiu pentru ultimele informaţii verificate din domeniul finanţărilor nerambursabile! Abonaţi-vă la notificări pe site-ul nostru, sau urmăriţi-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile