Ce se (mai) stie despre Start-Up Nation 2020!

Au fost publicate procedurile pentru masurile 2 si 3 din OUG COVID-19! Proiecte se înscriu pe adresa granturi.immgov.ro
15 September 2020
Ultimele noutăţi despre OUG 130 (OUG COVID-19) – finanţări pentru IMM-uri
25 September 2020
Start-Up Nation

Start-Up Nation

Programul, conform celor mai recente informatii publicate de startupcafe.ro, ar urma sa fie lansat undeva in luna noiembrie, 2020Totul depinde de “timing”…

Din pacate, pana acum, nu se stiu multe alte modificari ale grilei de punctaj sau a formatului documentelor. Despre cele mai recente modificari, am scris AICI.

Revenim cu rugamintea de a avea MARE GRIJA in momentul in care cautati o firma de consultanta! Asa cum anuntau si cei de la startupcafe.ro, unii asa-zisi “consultanti” au cerut onorarii si de 8000 de lei, pentru a pregati documentatia pentru (chipurile), programul Start-Up Nation 2020, in conditiile in care formatul de plan de afaceri NU a fost inca aprobat oficial! Asadar, grija maxima cu cine lucrati, si in ce conditii!

Pentru siguranta si onestitate, alegeti S.C. CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L.!  Asa dupa cum stiti, NOI VA OFERIM MEREU INFORMATII VERIFICATE, din surse oficiale!

 

S.C. CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. ofera servicii de consultanta, implementare si monitorizare complete, atat pentru Start-Up Nation, cat si pentru alte programe cu finantare europeana sau nerambursabila! Verificarea eligibilitatii proiectului tau se realizeaza GRATUIT!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *