Cum influenţează demiterea guvernului Programul Start-Up Nation 2020

Sub-Masura 6.1 – Instalarea tinerilor fermieri, va fi lansata in Aprilie 2020!
3 februarie 2020
Rata de absorbție a fondurilor nerambursabile a crescut la 38%!
21 februarie 2020
Start-Up Nation

Start-Up Nation

Aşa după cum probabil aţi aflat, Guvernul Orban a fost demis, ca urmare a adoptării moţiunii de cenzură.

În ceea ce priveşte Programul Start-Up Nation, apelul din 2020, acesta rămâne, deocamdată, pregătit pentru lansare, însă, aşa după cum am scris şi în trecut, aşteptăm condiţiile. Semnalele din partea Guvernului (demis), erau de schimbare a condiţiilor, pentru a se corecta anomaliile din apelurile din anii 2017 şi 2018.

Totuşi, acest lucru ar fi presupus adoptarea unei ordonanţe de urgenţă, pentru schimbarea condiţiilor, înainte ca acest Guvern să fie demis. Nu a fost cazul, aşadar, iar un guvern interimar NU poate emite ordonanţe de urgenţă.

În concluzie, până la clarificarea situaţiei politice şi învestirea unui nou guvern legitim, data de lansare şi noile condiţii vor fi încă incerte. Rămânem totuşi optimişti în ceea ce priveşte publicarea condiţiilor actualizate în primul trimestru al anului 2020 (adică până la final de lună martie).

CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. oferă servicii de consultanţă complete pentru pregătirea documentaţiilor şi implementarea proiectelor prin Programul “Start-Up Nation 2020” şi alte programe cu finanţare  europeană sau guvernamentală! Vă aşteptăm!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *