De ce se scriu proiectele ANTERIOR lansării apelurilor?

Start-Up Nation
Actualizare – Start Up Nation 2019!
16 September 2019
Start-Up Nation
Start-Up Nation 2019 – (Alte) Posibile Modificari (Actualizare OCTOMBRIE 2019)
9 October 2019

Marea majoritatea a finanțărilor nerambursabile, fie ele europene, cum sunt programele P.O.R. 2.1a (apelul pentru microîntreprinderi) sau P.O.R. 2.2 (apelul pentru I.M.M.-uri) sau cele pe mediul rural (agricol și non-agricol), fie guvernamentale (cum sunt programele ”Start Up Nation”, Comerț și Servicii de Piață, Microindustrializare, etc.), se desfășoară pe principiul apelurilor de proiecte. Asta înseamnă că ele nu sunt deschise depunerilor de proiecte mereu, pentru tot timpul anului, ci doar în anumite perioade de timp, de regulă anunțate pe site-urile instituțiilor de profil!

ATENȚIE! Pentru ușurința dvs., CENTRUL DE AFACERI SIBIU S.R.L. face o sinteză continuă a lansărilor diverselor măsuri. Prin urmare, cel mai simplu este, dacă timpul dvs. este limitat, să ne urmăriți pe acest site sau pe pagina noastră de Facebook (Fonduri Europene Sibiu), unde vom posta cele mai noi informații în domeniul finanțărilor nerambursabile!

De pildă, finanțările guvernamentale aparțin și sunt gesionate de AIPPIMM (județul nostru aparține de regiunea Brașov, acolo unde este și Oficiul pentru IMM-uri și Coperație). În acest an, agenția și-a schimbat site-ul, noua adresă fiind: imm.gov.ro. (fosta adresă era aippimm.ro).

Finanțările pentru mediul rural (agricol și non-agricol), sunt vizibile pe site-ul afir.info, iar cele europene, cum sunt cele prin P.O.R. sunt disponibile pe site-ul fonduri-ue.ro.

Este important să demarați proiectul dvs. ÎNAINTE ca apelul pentru care sunteți eligibil / firma dvs. este eligibilă SĂ FIE LANSAT. Acest lucru este necesar din cauza competiției ridicate. Prin urmare, dacă așteptați lansarea unei măsuri, este foarte posibil să nu mai ajungeți cu proiectul la finanțare efectivă, pentru simplul fapt că alții au depus mai repede proiectele lor. De exemplu, pe fondurile guvernamentale, data și ora înscrierii în program este criteriu de departajare!

Așadar, nu este timp de pierdut! Verificați eligibilitatea ideii dvs. pentru finanțare azi!

CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL oferă servicii de consultanță complete tuturor firmelor care doresc să acceseze fonduri nerambursabile, fie europene, fie guvernamentale. Verificarea eligibilității ideii dvs. de proiect și grila de punctaj pentru ideea dvs. de proiect se realizează în mod GRATUIT! Vă așteptăm!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *