Diaspora Start-Up – Actualizare – Fonduri în creștere la 100.000 Euro / proiect

Grilele de punctaj PROPUSE pentru programele “Comerț și Servicii de Piață” și “Microindustrializare” au fost PUBLICATE!
27 februarie 2020
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
În loc de Start-Up Nation? Cuvântul cheie devine “Innotech”!
9 martie 2020
euROpa

euROpa

Referitor la informațiile privind actualizarea programului Diaspora Start-Up, în anul 2020, facem următoarele precizări:

  • Ridicarea plafonului pentru fiecare proiect, de la 40.000 Euro, la 100.000 Euro, a fost discutată și propusă în ședința de guvern, ea nu a fost, încă, din păcate, aprobată. Rămâne de văzut sub ce formă va fi publicat acest nou program;
  • Programul “Diaspora Start-Up” ar urma să fie redenumit în “România te așteaptă”, însă până la acest moment, nu avem publicate condițiile de eligibilitate, lista proiectelor eligibile sau grila de evaluare pentru apelurile de proiecte.

Cu siguranță, vă vom ține la curent cu ABSOLUT orice noutate în acest domeniu. Suntem perfect conștienți de interesul ridicat al cititorilor noștri referitor la programele destinate concetățenilor ce doresc să revină în țară!

Prin urmare, vom publica toate condițiile de finanțare, de îndată ce acestea apar.

CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. oferă servicii de consultanță complete pentru pregătirea documentațiilor și implementarea proiectelor prin diverse programe cu finanțare europeană sau guvernamentală nerambursabile! Pentru verificarea GRATUITĂ a eligibilității ideii dvs. de proiect, vă așteptăm!

Urmăriți-ne și pe Facebook: “Fonduri Europene Sibiu“, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații în domeniul finanțărilor nerambursabile!

 

Sursă imagine: Image by michelbossart from Pixabay

mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *