Fabricutele primesc pana la 450.000 lei pentru dezvoltare – bani nerambursabili de la stat!

Actualizarea calendarului de masuri pentru finantare in MEDIUL RURAL
18 May 2018
Noutati privind programul Comert si Servicii de Piata 2018 – fonduri guvernamentale de pana la 250.000 lei, 90% nerambursabili, pentru intreprinderi!
26 July 2018

Anul 2018 readuce in atentia solicitantilor de fonduri – persoane juridice, Programul de Microindustrializare. O prima lectura a procedurii nu prezinta modificari majore fata de anul trecut. De precizat ca in anul 2017, programul a fost deschis in 21.08.2017, prin urmare, perioada iulie – august este cea estimata pentru lansare.

La fel ca anul trecut, statul finanteaza pana la 90% din cheltuielile eligibile pentru astfel de investitii, insa nu mai mult de 450.000 lei. De precizat insa ca, pentru fiecare categorie de cheltuieli, exista anumite limite maxime de sume ce pot fi alocate. Pentru a consulta aceste limite, va asteptam sa ne scrieti la adresa de email consultanta@centruldeafaceri.ro sau datele de contact din sectiunea „Contact” a site-ului nostru!

In ceea ce priveste plata TVA-ului, aceasta revine in sarcina beneficiarului. Principiul prin care se acorda banii catre societatile care au castigat finantarea nerambursabila este cel al rambursabilitatii de cheltuieli! Conform informatiilor oficiale, in acest an, se spera ca cca. 165 de beneficiari vor fi sprijiniti prin acest program.

Sunt eligibile, prin acest program, societatile de tip IMM de pe intreg teritoriul Romaniei, cu exceptia microintreprinderilor. Microintreprinderile din regiunea Bucuresti – Ilfov pot totusi aplica la acest program. De asemenea, societatile trebuie:

  • Sa aiba capital integral privat;
  • Cel putin 1 an calendaristic de la infiintare;
  • Sa NU aiba datorii la bugetul de stat sau bugetele locale.

Societatile care vor primi finantare prin acest program trebuie sa MENTINA investitia pentru o perioada de cel putin 3 ani, incepand din anul ulterior acordarii sprijinului.

Se finanteaza o gama larga de cheltuieli, de la echipamente, utilaje, autoutilitare din categoria N1, N2 sau N3, software, mobilier, consultanta, realizarea de site-uri web, certificare ISO, si alte asemenea. Pentru a consulta aceste cheltuieli, va asteptam sa ne scrieti la adresa de email consultanta@centruldeafaceri.ro sau datele de contact din sectiunea „Contact” a site-ului nostru!

CENTRUL DE AFACERI SIBIU va ofera sprijin complet in ceea ce priveste accesarea de astfel de fonduri, incepand de la intocmirea dosarului de finantare, pana la implementarea proiectului si monitorizarea acestuia.

Verificarea eligibilitatii societatii dvs. se realizeaza GRATUIT! Pentru orice informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *