Finantari nerambursabile totale de 62,5 milioane Euro pentru tinerii fermieri si fermele mici, in 2018!

Noutati privind programul Comert si Servicii de Piata 2018 – fonduri guvernamentale de pana la 250.000 lei, 90% nerambursabili, pentru intreprinderi!
26 July 2018
Varianta Proiect – GRILA START-UP NATION 2018!
1 October 2018

Luna august 2018 aduce o veste buna pentru cei interesati de accesarea de fonduri pentru instalarea, in mediul rural, ca tineri fermieri, dar si pentru fermierii care detin exploatatii agricole „ferme mici”. Incepand cu data de 1 august 2018 se vor deschide cele doua submasuri destinate tinerilor fermieri si fermelor mici, respectiv submasura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri si 6.3„Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici. (link AFIR).

 

Cererile de finantare pentru cei care doresc sa depuna astfel de proiecte si indeplinesc conditiile de eligibilitate pot fi depuse pana la data de 31 decembrie 2018, ora 16, insa, in functie de numarul de proiecte depuse pana la acel moment, termenul de depunere poate fi prelungit.

 

Prin submasura 6.1 vor fi disponibili 11 milioane de Euro, iar prin submasura 6.3, 51,5 milioane euro. Este important de stiut ca evaluarea acestor proiecte se realizeaza in baza punctajelor (pragurilor) pe care fiecare dintre acestea le atinge in evaluare.

 

Verificarea eligibilitatii proiectului dvs., precum si calcularea punctajului proiectului dvs. se realizeaza de catre S.C. CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L., in mod GRATUIT. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne descrieti ideea dvs. de proiect. De restul, ne ocupam noi!

 

S.C. CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. va ofera sprijin complet in intocmirea, depunerea si implementarea proiectului dvs.! Cheltuielile de consultanta sunt eligibile, prin urmare ele se includ in cheltuielile generale ale proiectului.

 

Pentru a verifica eligibilitatea proiectului dvs. si a va prezenta conditiile de finantare, va asteptam sa ne contactati!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *