Ghidul pentru startup în Regiunea Centru a fost modificat.

Programul pentru Start-up și Scale-up în regiunea Centru se deschide în 20 februarie 2024!
8 January 2024
Cadou de mărțișor din partea Ministerului Antreprenoriatului: A fost publicată procedura și grila pentru programul ”Femeia Antreprenor”, ediția 2024!
4 March 2024

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), a publicat Corrigendum-ul nr. 1 pentru modificarea Ghidului solicitantului aferent Intervenției 1.4.2 – Scale up pentru startup-uri și microîntreprinderi, program lansat în data de 20.02.2024.

Cea mai importantă modificare se referă la actualizarea valorii ajutorului de minimis. Aceasta a crescut de la 200.000 euro la 300.0000 euro, având în vedere modificările legislative. Această modificare a fost necesară pentru a fi actualizat ghidul cu legislația modificată în vigoare (info aici).

Totodată, a fost actualizată „Schema de ajutor de  minimis pentru startup-uri și microîntreprinderi” aferentă Programului Regiunea Centru, Prioritatea 1 –  O regiune competitivă prin inovare și întreprinderi dinamice pentru o economie inteligentă, Intervenția 1.4.2 – Scale up pentru startup-uri și microîntreprinderi, prin Dispoziția Directorului General ADR Centru nr. 85/19.02.2024.

Proiectele pe acest apel pot fi depuse de către firmele eligibile până la data de 20.05.2024, prin intermediul platformei MySMIS2021.

Pentru verificarea GRATUITĂ a eligibilității firmei dvs., vă rugăm să ne contactați.

Rămâneţi alături de Fonduri Europene Sibiu pentru ultimele informaţii verificate din domeniul finanţărilor nerambursabile! Abonaţi-vă la notificări pe site-ul nostru, sau urmăriţi-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile