Grila de punctaj pentru Măsura 4.1.1!

Noi termene pentru Măsura 4.1.1 – Sprijin pentru firmele cu activitatea impactată de pandemie.
17 June 2022
Condițiile de eligibilitate și grila de punctaj pentru StartUp Nation 2022 au fost transmise la Monitorul Oficial. Programul intră “în linie dreaptă”.
25 June 2022

După ce am scris aici despre noile termene în ceea ce priveşte lansarea Măsurii 4.1.1., fosta măsură 3, iar aici despre condiţiile în consultare pentru aceasta, a venit rândul să publicăm grila de punctaj propusă pentru această măsură (sursa: startupcafe.ro).

 

Având în vedere interesul crescut pentru această măsură, ideal este ca solicitanţii să îşi calculeze punctajul ÎNAINTE de a pregăti proiectul pentru această măsură! Şi, desigur, după ce eligibilitatea firmei şi a cheltuielilor prevăzute prin proiect este verificată!

Echipa FONDURI EUROPENE SIBIU vă ajută cu verificarea gratuită a eligibilităţii proiectului! Vă aşteptăm să ne contactaţi!

=====

Rămâneţi alături de Fonduri Europene Sibiu pentru ultimele informaţii verificate din domeniul finanţărilor nerambursabile! Abonaţi-vă la notificări pe site-ul nostru, sau urmăriţi-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *