În loc de Start-Up Nation? Cuvântul cheie devine “Innotech”!

euROpa
Diaspora Start-Up – Actualizare – Fonduri în creștere la 100.000 Euro / proiect
3 martie 2020
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Noile condiţii pentru Start-Up Nation 2020!
19 iunie 2020
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Odată cu ultimele evoluţii economice şi sociale, din nefericire, se pare că viitorul programului Start-Up Nation, cel puţin în 2020, devine din ce în ce mai incert.

Conform ultimelor informaţii, programul prin care antreprenorii aflaţi la început urmau să primească până la 200.000 lei, 100% nerambursabili, pentru a demara noi afaceri, va fi înlocuit de două noi programe, sub titulatura “Innotech”, după cum urmează:

  • “Innotech Repatriot – România Te Aşteaptă”, prin care suma de cca. 30 milioane Euro va fi disponibilă pentru românii din diaspora, ce doresc să se întoarcă acasă şi să pornească o afacere. Se aşteaptă ca ghidul, în variantă consultativă, să fie publicat la jumătatea lunii martie!  Rămâneţi pe site-ul nostru şi pe pagina noastră de Facebook, Fonduri Europene Sibiu, pentru cele mai noi informaţii referitoare la acest program! Este posibil să se acorde până la 100.000 Euro per proiect!
  • “Innotech Student”, program ce îşi propune să ofere până la 50.000 Euro, per proiect, studenţilor ce vor dori să pornească afaceri orientate către tehnologie, robotică, IT, automatizări industriale, biotehnologii. Termenul estimat de lansare este iunie, 2020. Rămâneţi pe site-ul nostru şi pe pagina noastră de Facebook, Fonduri Europene Sibiu, pentru cele mai noi informaţii referitoare la acest program!

CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. oferă servicii de consultanţă complete pentru pregătirea documentaţiilor şi implementarea proiectelor prin diverse programe cu finanţare europeană sau guvernamentală nerambursabile! Pentru verificarea GRATUITĂ a eligibilităţii ideii dvs. de proiect, vă aşteptăm!

Urmăreşte-ne şi pe Facebook: “Fonduri Europene Sibiu”, pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii în domeniul finanţărilor nerambursabile!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *