Masura 3 este momentan “blocata”….

Noutăți despre Măsura 3 prin OUG 130 (OUG COVID). Plus: plățile de pe măsura 1 și 2!
26 February 2021
Fonduri nerambursabile de pana la 100.000 Euro, disponibile pentru DIGITALIZAREA IMM-urilor!
8 March 2021

…din cauza unor probleme aparute la sistemul de selectie al firmelor. Ramane de vazut cum se va rezolva aceasta problema, avand in vedere inclusiv plangerile la DNA in acest sens, depuse de catre Ministrul Economiei, si intregul scandal legat de inscrierea proiectelor, despre care am scris aici.

Conform comunicatului Ministerului Economiei, de ieri, preluat de startupcafe.ro, pe care il redam mai jos:

Ministerul continuă și anul acesta măsurile de ajutor din Programul de granturi pentru IMM. Pe lângă Măsura 1, care vizează microgranturile (ajutoare de stat de câte 2.000 de euro pentru microîntreprinderi), și Măsura 2, granturi pentru capital de lucru, va fi operaționalizată și Măsura 3, granturi pentru investiții, blocată momentan până la remedierea unor probleme apărute la modul de selecție a firmelor solicitante“.

Reamintim ca bugetul pentru anul 2021 a fost adoptat de catre Parlament. Conform acestuia, MEAT, adica Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului are alocat un buget total de 6.6 miliarde lei. Din aceasta suma, 92% va fi folosita pentru ajutoare acordate sectorului privat, grav afectat de actuala pandemie.

Lista programelor disponibile in acest an prin MEAT este disponibila in imaginea de mai jos:

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *