MIPE a publicat în consultare publică ghidul pentru măsura 4.1.1 – Investiţii în active productive pentru IMM!

Ghidul final pentru Masura 411 – Investitii in activitati productive (fosta masura 3) va fi lansat la inceputul lui 2022
21 December 2021
Va dorim sarbatori linistite si fericite!
23 December 2021

Deşi nu mai departe de ieri am scris că lansarea ghidului consultativ va fi realizată în primul trimestru al anului 2022, iată că în cursul serii de ieri, MIPE a publicat varianta consultativă (nu cea finală) a ghidului.

Confom variantei consultative, activităţile eligibile rămân dotarea cu active corporale şi necorporale, precum şi modernizarea spaţiilor de producţie sau servicii, cu precizarea că acestea din urmă pot fi doar maximum 50% din valoarea totală a proiectului.

Bugetul total al măsurii este echivalentul în lei a sumei de aproximativ 358 mil. euro.

De asemenea, valoarea de finanţare per proiect este cuprinsă între: 50.000 Euro şi maximum 1 mil. euro, la cursul inforeuro din luna octombrie 2021, dar nu mai mult de 5 ori cifra de afaceri pe anul 2019.

Conform documentului publicat, apelul va fi deschis pe o perioadă de 5 zile calendaristice.

Ghidul rămâne în consultare publică până în 04 ianuarie 2022, ora 17.00.

 

Rămâneți alături de Fonduri Europene Sibiu pentru cele mai noi informații din domeniul finanțărilor nerambursabile! Abonați-vă la notificări pe site-ul nostru, sau urmăriți-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *