NOI OPORTUNITATI DE FINANTARE A INVESTITIILOR IN ZONA RURALA

Programul Comert si Servicii de Piata 2018
9 May 2018
Actualizarea calendarului de masuri pentru finantare in MEDIUL RURAL
18 May 2018

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale – AFIR – a publicat pe site-ul sau, www.afir.info, versiunea consultativa pentru mai multe dintre ghidurile aferente masurilor pe care le va lansa in acest an. Concret, au fost publicate ghidurile in varianta consultativa pentru urmatoarele masuri:

  • 4.1 Investitii in exploatatii agricole, unde sunt eligibile ferme de diverse dimensiuni,
  • 4.2 Sprijin pentru investitii in procesarea / marketingul produselor agricole,
  • 6.1 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, una dintre cele mai populare si accesibile masuri de finantare si
  • 6.3 Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici.

Conform informatiilor publicate de AFIR, aceste ghiduri vor ramane in varianta CONSULTATIVA pentru o perioada de 10 zile, respectiv incepand din data de 11 mai 2018. Orice propunere sau sugestie pentru imbunatatirea ghidurilor poate fi trimisa pe adresa: consultare@afir.info.

Avand in vedere perioada de consultare publica pentru ghiduri si experienta anilor trecuti, nu va mai trece mult pana la LANSAREA EFECTIVA a acestor masuri. Prin urmare, ESTE MOMENTUL sa demarati scrierea unui proiect pe una dintre aceste masuri, daca doriti astfel de finantari nerambursabile.

 

S.C. CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. va sta la dispozitie cu informatii complete, oferite GRATUIT, in vederea stabilirii eligibilitatii dvs. pentru una dintre aceste masuri! De asemenea, oferim servicii de consultanta COMPLETE in ceea ce priveste elaborarea si implementarea proiectelor pe aceste masuri, precum si pe alte masuri privind fondurile nerambursabile prin AFIR! Va asteptam sa ne scrieti pe adresa consultanta@centruldeafacerisibiu.ro, sau sa ne sunati la 0747.477.127!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *