Noua infrastructură de finanțări nerambursabile europene, pentru perioada 2021 – 2027

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Posibile noi modificari la START-UP NATION 2020!
16 decembrie 2019
Veste bună pentru fondurile nerambursabile în 2020
20 decembrie 2019

A fost aprobată noua schemă de finanțare, pentru perioada 2021 – 2027, conform documentelor oficiale ale Ministerului Fondurilor Europene. Documentele prezintă o nouă structură, dar și un nou sistem de acordare al acestui tip de finanțări nerambursabile.

Rămâneți alături de CENTRU DE AFACERI SIBIU SRL, pentru a vedea, în detaliu, toate aceste modificări, pe măsură ce ele vor fi disponibile. Ceea ce nu se modifică este modul de gestionare: la fel ca în perioada ce se apropie de final, și în 2021 – 2027, Programele Operaționale Regionale vor fi gestionate de către Agențiile de Dezvoltare Regionale. În cazul Regiunii Centru, este vorba despre ADR Centru, localizată în Alba Iulia (www.adrcentru.ro).

Vor fi 9 direcții majore de susținere a Politicii de Coeziune (cea prin care țara noastră tinde să se apropie din ce în ce mai mult de ”normalitatea” europeană): PODD – Programul Operațional Dezvoltare Durabilă, POT – Programul Operațional Transport, POCID – Programul Operațional Creștere Inteligentă și Digitalizare, PNS – Programul Național de Sănătate, POCU – Programul Operațional Capital Uman, POAD – Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate, PODTI – Programul Operațional de Dezvoltare Teritorială Integrată, POR – Programul, de fapt, Programele Operaționale Regionale, și, în final, POAT – Programul Operațional Asistență Tehnică.

În următoarele știri, vom detalia sprijinul pe care firmele, ONG-urile, dar și alte organizații, inclusiv, de pildă, din domeniul sănătății, vor putea beneficia. Semnalele inițiale indică o reducere a birocrației și o relaxare a condițiilor de accesare. Rămâneți alături de noi, pe pagina noastră de Facebook: Fonduri Europene Sibiu, sau de site-ul nostru, www.fonduri-europene-sibiu.ro, pentru cele mai noi informații în domeniul finanțărilor nerambursabile!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *