Noul termenul estimativ de lansare al Programului Start-Up Nation 2017 – 2020!

Finantari de pana la 200.000 Euro pentru afaceri non-agricole in mediul rural!
2 mai 2017
Au fost PUBLICATE procedura, lista de coduri CAEN si grila de punctaj pentru Start-Up Nation 2017 – 2020!
8 mai 2017

Conform ultimelor informatii disponibile din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Programul Start-Up Nation ar urma sa fie lansat fie la finalul lunii Mai, fie la inceputul lunii iunie.

La acest moment, se lucreaza la ultimele modificari asupra programului si este de asteptat ca informatiile oficiale sa fie publicate intrun timp cat mai scurt. Se asteapta clarificari despre modalitatea de plata, despre grila de evaluare si punctaj, dar si despre codurile CAEN eligibile prin acest program.

Pentru a fi cat mai siguri ca puteti obtine finantare prin intermediul acestui program, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va creati firma si sa va adresati societatii noastre pentru a pregati proiectul, pe baza informatiilor legate de Programul Start-Up Nation pe care le avem disponibile pana la acest moment!

Pentru informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie si va rugam sa folositi rubrica ‚Contact’ a site-ului nostru pentru a intra in legatura cu noi!

mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

4 Comments

  1. COJAN ADRIAN NICOLAE spune:

    Buna Ziua suntem plecati in spania si am dori sa ne intoarcem in tara pentru a ne deschide o afacere cum trebuie procedat astep raspuns urgent va multumesc

  2. COJAN ADRIAN NICOLAE spune:

    BUNA ZIUA SUNTEM PLECATI IN SPANIA SI AM DORI SA NE INTOARCEM IN TARA PENTRU A NE DESCHIDE O AFACERE AVEM SI LOCUL UNDE VREM SA FACEM AFACEREA CONSTRUIT SI CATE UTILAJE DECI CE NE MAI TREBUIE SA NE AJUTATI SI PE NOI CU INFORMATI SAU CUM TREBUIE SA PROCEDAM PENTRU A NE INTOARCE IN TARA DAR SA FIM SIGURI CA NE PUTEM FACE AFACEREA ASA CUM NEAM PROPUS BINEINTELES CU AJUTORUL D-MNEAVOASTRA VA MULTUMIM SI ASTEPTAM RASPUNS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *