Noutăți despre lansarea Măsurii 3 – Granturi pentru Investiții Productive! Lansare la final de noiembrie sau început de decembrie!

euROpa
IMM-urile vor primi bani prin Mecanismul de Reziliență 2021 – 2024
3 November 2020
euROpa
Ce grilă se aplică, până la urmă, pentru Măsura 3?
7 November 2020
euROpa

euROpa

Conform ultimelor declarații ale secretarului de stat Liviu Rogojinariu, pentru startupcafe.ro, Măsura 3 – Granturi pentru Investiții Productive, ar urma să fie lansată la finalul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie.

La acest moment, grila de evaluare ce va fi folosită este “în analiză”. Prin urmare, nu este sigur dacă va fi folosită cea din OUG 130 (cu 4 criterii, primul fiind RIR), sau cea de-a doua, din legea promulgată de Președintele Iohannis. Vom ANUNȚA acest lucru de îndată ce informația ajunge la noi!

Redăm mai jos declarația d-lui Rogojinariu, pentru startupcafe.ro:

„În cel mai scurt timp, se trimite notificarea la Comisia Europeană, pentru a veni un răspuns în a doua jumătate a lunii noiembrie. Intenționăm să publicăm săptămâna viitoare procedura finală pentru Măsura 3, dar este în funcție de răspunsurile pe care le vom primi de la Comisia Europeană”, a mai spus secretarul de stat.”

Rămâneți alături de noi pentru cele mai noi informații în domeniul finanțărilor nerambursabile prin OUG 130! Abonați-vă la notificările noastre PUSH, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații din domeniul finanțărilor nerambursabile!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *