Noutăți despre Măsura 3 prin OUG 130 (OUG COVID). Plus: plățile de pe măsura 1 și 2!

Anchetă referitoare la înscrierile pe Măsura 3 – Granturi pentru Investiții Productive
8 February 2021
Masura 3 este momentan “blocata”….
4 March 2021

După o oarecare perioadă de incertitudine legată de Măsura 3, și după tot scandalul referitor la corectitudinea procesului de înscriere, despre care am scris aici, se pare că Premierul Cîțu a luat o decizie referitoare la Măsura 3, dar și la Măsurile 1 și 2, unde se fac plăți.

Joi, la o întâlnire la Consiliul Național al IMM-urilor, premierul a declarat:

Cred că a fost o interpretare mai largă a ceea ce noi am spus în acea măsură. Când am vorbit de spații de producție, nu se gândea nimeni la imobiliare. Asta e interpretarea noastră. Asta este. E adevărat că nu poți să știi întotdeauana cum e folosit în partea cealaltă. E posibil ca o soluție pe care să o avem pe termen scurt acum este să eliminăm acele proiecte din Măsura 3 care sunt legate de imobiliar și să putem merge mai departe. E o discuție pe care o să o am cu ministrul Economiei. Ar fi păcat să nu mergem mai departe. Toată problema a fost la modul de interpretare a ordonanței de urgență. Noi vorbeam de spații de producție, dar producția are un sens mai larg, depunde de cine și cum interpretează. Deci acolo încercăm să găsim cât mai rapid o soluție ca să meargă programul“.

În ceea ce privește măsurile 1 (microgranturi )și 2 (granturi pentru capital de lucru), premierul a declarat: “Plățile pentru celelalte măsuri vor începe când va fi aprobat bugetul , sper ca săptămâna viitoare să fie aprobat  și vom reveni.

Sursa: startupcafe.ro

 

Rămâi alături de Fonduri Europene Sibiu pentru cele mai noi informații referitoare la proiectele depuse pe măsurile 1, 2 și 3. Abonează-te la notificări și nu rata nimic din ce se întâmplă în domeniul finanțărilor nerambursabile!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *