Posibile modificari la Start Up Nation 2019!

Noutati – Start Up Nation si programe pentru IMM-uri – 2019!
6 September 2019
Fonduri Europene pentru ACHIZITIA si MONTAREA de PANOURI FOTOVOLTAICE
10 September 2019
Start-Up Nation

Start-Up Nation

 

Conform startupcafe.ro, noul Program Start Up Nation, ce ar urma sa fie lansat, din nou, la final de 2019, ar urma sa aduca o serie de modificari. Acestea nu sunt inca concretizate intro propunere concreta.

Evident, avand in vedere ca programul se va lansa in decembrie 2019, este clar ca etapele de evaluare, contractare, si implementare, vor incepe in 2020.

Se pare ca vor fi eliminate restrictiile de participare pentru Municipiul Bucuresti, dar si pentru judetele Cluj si Ilfov, mai precis, criteriul C, care oferea acestor regiuni numai 5 puncte, din totalul de 20 disponibile. Motivatia ar fi ca disparitatile regionale nu au fost reduse prin aceasta modificare.

De asemenea, ca veste buna, se pare ca va fi scazuta importanta, ca punctaj, a criteriului locuri de munca nou create, modificare oarecum controversata in 2018, care a dus la departajari in functie de acest criteriu.

Ramane de vazut sub ce forma aceste modificari anuntate se vor concretiza in noua procedura si in noua grila de evaluare.

Totusi, este clar insa ca Programul Start Up Nation, intra in linie dreapta, pentru anul 2019!

CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL ofera servicii de consultanta complete tuturor firmelor care doresc sa acceseze fonduri nerambursabile, prin programul Start Up Nation 2019. Verificarea eligibilitatii ideii dvs. de proiect si grila de punctaj pentru ideea dvs. de proiect se realizeaza in mod GRATUIT! Va asteptam!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *