Posibile noi modificari la START-UP NATION 2020!

Cum poti alege o firma de consultanta serioasa?
12 decembrie 2019
Noua infrastructură de finanțări nerambursabile europene, pentru perioada 2021 – 2027
18 decembrie 2019
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Noua editie a Programului Start Up Nation, cea din 2020, va aduce cateva modificari importante in ceea ce priveste grila de evaluare, asa dupa cum am anuntat inca de acum cateva luni.

Tuturor celor interesati de accesarea de fonduri prin programul Start Up Nation, in anul 2020le spunem ca aceste modificari vor fi, cel mai probabil facute, in avantajul beneficiarilor. De obicei, astfel de modificari sunt menite sa ajute beneficiarii onesti sa obtina finantarea.

Este un semn BUN ca programul va suferi modificari. Din pacate, primele doua editii, cea din 2018 si cea din 2019 nu au fost lipsite de controverse. Asa dupa cum stiti, unele afaceri au ajuns sa fie vandute pe OLX, fiind speculata o lacuna din procedura care spunea ca firma trebuie sa isi mentina proiectul, DAR structura actionariatului se poate modifica. O alta controversa era legata de transferul angajatilor, de pe o firma cu experienta in piata, cu istoric, pe o firma nou infiintata, ceea ce conducea la anomalii, in care firme nou infiintate aveau 10 angajati si primeau totusi finantare, pe Program destinat de startup-uri.

Cel mai probabil, aceste controverse vor fi eliminate, din fericire. Totodata, de asemenea, platile catre firmele care au incercat sa obtina finantare, desi, de fapt, nu erau startup-uri in adevaratul sens al cuvantului, au fost blocate. Asadar, de la o editie la alta, regulile se modifica, pentru a ajuta beneficiarii CINSTITI! Iar asta este cea mai buna veste pentru ideea ta de proiect!

Ramaneti alaturi de CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL, si de pagina noastra de Facebook, ”Fonduri Europene Sibiu”, pentru cele mai noi informatii in domeniul finantarilor nerambursabile!

mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *