Start-Up Nation 2019 – ce se mai poate întâmpla?

STAND-BY la Start-Up Nation – Apel 3 (2019)!
14 October 2019
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Update – Start-Up Nation 2019 (?)
25 October 2019

Imagine de Tumisu de la Pixabay

Dacă ați fost cel puțin odată interesat de obținerea unei finanțări nerambursabile pentru o afacere aflată la început, fie prin Start-Up Nation, fie prin fostul program SRL-D, atunci ați fost mereu la curent cu ceea ce am postat pe site-ul nostru, și pe pagina noastră de Facebook, ”Fonduri Europene Sibiu”.

După două ediții de succes, în 2017 și 2018, marcate totuși de unele controverse, în special în ceea ce privește grila în baza căreia proiectele au fost evaluate, ediția din 2019 promitea să fie una în care toate problemele ”tehnice” să se fi rezolvat.

Din nefericire, iresponsabilitatea tuturor (din nefericire, chiar tuturor) actorilor din mediul politic a condus, pe de o parte, la amânarea nejustificată a lansării apelului din 2019, iar, pe de altă parte, la ”suspendarea” programului până la instalarea unui noi guvern, care, indiferent de culoarea politică, trebuie să decidă DACĂ dorește să continue acest program!

Prin urmare, rămâneți în contact cu noi, pe site-ul nostru, www.fonduri-europene-sibiu.ro, și pe pagina noastră de Facebook, unde vom posta ORICE informație nouă referitoare la acest program!

Păstrați-ne drept partenerul dvs. de încredere, pentru că, din partea noastră, veți beneficia mereu de informații verosimile și verificabile. Urmărim, în continuare, pentru dvs., acest Program!


CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL oferă servicii de consultanță complete tuturor firmelor care doresc să acceseze fonduri nerambursabile, prin programul Start Up Nation 2019. Verificarea eligibilității ideii dvs. de proiect și grila de punctaj pentru ideea dvs. de proiect se realizează în mod GRATUIT! Vă așteptăm!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *