Start Up Nation 2019 – Este momentul intocmirii documentatiilor!

Oportunitati de finantare pentru IMM si ONG – 2019
20 August 2019
Start-Up Nation
Start-Up Nation 2019 – Cum se desfasoara, concret, un proiect?
2 September 2019
Start-Up Nation

Start-Up Nation

Avand in vedere experienta anului 2018, in ceea ce priveste programul Start Up Nation, cand depunerea de proiecte a inceput in data de 27.12.2018, ar fi util ca, in cazul in care sunteti interesati de depunerea unui astfel de proiect, in vederea obtinerii finantarii,  sa demarati intocmirea documentatieiCe inseamna asta? Iata explicatia, in cativa pasi simpli, mai jos:

  1. Conceptualizati ideea de afacere – Trebuie sa stiti foarte clar ce anume vreti sa faceti, care este ideea, esenta proiectului dvs., si cat va costa. Pentru aceasta ultima parte, a se vedea pasul 2, mai jos.
  2. Cautati minimum doua oferte de pret, pentru echipamentele pe care le doriti achizitonate prin proiect – Orice proiect, orice idee, are un buget. Pentru a intocmi acest buget, deoarece sunteti antreprenor, trebuie sa stiti “cat costa” ceea ce doriti. Pentru aceasta, o conditie obligatorie, pentru orice proiect, este sa luati legatura cu furnizori potentiali ai acelui echipament / utilaj / instalatie, si sa cereti o oferta de pret. Astfel, fara aceste oferte, proiectul este respins;
  3. .Apelati la un consultant de incredere – De pilda, o firma de consultanta cu un istoric relevant. CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL este un astfel de partener. Serviciile noastre includ sprijinul continuu, pe toate etapele de desfasurare ale unui proiect. Acestea sunt:
    1. Intocmirea documentatiei, adica pregatirea “dosarului de finantare“. Detalii despre aceasta etapa, aici;
    2. Implementarea proiectului, adica “transformarea din teorie in practica“. Detalii despre aceasta etapa, aici;
    3. Monitorizarea proiectului, adica urmarirea indeplinirii indicatorilor. Detalii despre ultima etapa a oricarui proiect, aici.

Pe masura ce finalul anului se apropie, este foarte posibil ca programul Start Up Nation 2019 sa fie lansat spre finalul anului, din nou (noiembrie – decembrie). Prin urmare, ar fi util sa pregatim, impreuna, din timp, documentatia pentru a spori sansele dvs. de a va transforma ideea in practica!

CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL ofera servicii de consultanta complete tuturor firmelor care doresc sa acceseze fonduri nerambursabile, prin programul Start Up Nation 2019. Verificarea eligibilitatii ideii dvs. de proiect si grila de punctaj pentru ideea dvs. de proiect se realizeaza in mod GRATUIT! Va asteptam!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *