StartUp Nation 2022 este ‘in carti’ pentru lansare.

La multi ani! Sa ne reauzim cu bine in 2022!
30 December 2021
Start-Up Nation
Noi informatii despre STARTUP NATION III (2022)! Plus posibil StartUp Nation DOAR pentru Diaspora!
31 January 2022
Start-Up Nation

Start-Up Nation

Conform informatiilor publicate de startupcafe.ro, se doreste lansarea, in 2022, atat a unui nou apel de proiecte prin Programul StartUp Nation, cat si a celorlalte linii de finantare guvernamentala, precum Programul Comert si Servicii de Piata, sau Programul de Microindustrializare.

Din toate informatiile disponibile pana la acest moment, conditiile de finantare pentru StartUp Nation 2022 vor ramane, in linii mari, aceleasi (pana la 200.000 lei, 100% nerambursabili, pentru antreprenorii aflati la inceput de drum).

De asemenea, celelalte programe ce urmeaza a fi lansate isi vor pastra, in linii mari, conditiile de finantare. De exeplu, prin Programul Comert si Servicii de Piata se ofera finantari de pana la 250.000 lei, 90% nerambursabili, iar prin Programul de Microindustrializare, se ofera sprijin de pana la 450.000 lei, de asemenea 90% nerambursabili.

Asadar, aveti toate motivele sa ne urmariti in continuare pe pagina noastra de Facebook (@FonduriEuropeneSibiuCASB) sau pe siteul nostru, pentru a fi la curent cu ceea ce se anunta a fi un 2022 foarte bun pentru finantaril nerambursabile!

===

Rămâneți alături de Fonduri Europene Sibiu pentru cele mai noi informații din domeniul finanțărilor nerambursabile! Abonați-vă la notificări pe site-ul nostru, sau urmăriți-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *