StartUp Nation 2022 urmează să se lanseze pe 19 iulie 2022.

Condițiile de eligibilitate și grila de punctaj pentru StartUp Nation 2022 au fost transmise la Monitorul Oficial. Programul intră “în linie dreaptă”.
25 June 2022
Ghidul consolidat pentru Masura 4.1.1, sprijin pentru firmele cu activitatea impactată de pandemie, a fost publicat
20 July 2022

Conform unei știri publicate azi de startupcafe.ro, programul StartUp Nation, ediția 2022, urmează să fie lansat pe data de 19 iulie 2022, ora 10.00.

Conform sursei citate “Cu probabilitate de 99%, programul va fi lansat pe 19 iulie, a precizat ministrul. MAT mai aștreaptă de la STS să termine anumite teste la sistemul electronic.

Înscrierile se vor face pe portalul de granturi IMM Recover. Sesiunea de depunere a planurilor de afaceri va fi deschisă 30 de zile lucrătoare, începând cu ora 10:00 a primei zile de înscriere și până la ora 20:00 a ultimei zile de înscriere, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului, conform procedurii de implementare.

=====

Rămâneţi alături de Fonduri Europene Sibiu pentru ultimele informaţii verificate din domeniul finanţărilor nerambursabile! Abonaţi-vă la notificări pe site-ul nostru, sau urmăriţi-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *