StartUp Nation 2024 – Promisiune: buget de 400 mil. Euro, DEJA aprobat de Comisia Europeană

Cadou de mărțișor din partea Ministerului Antreprenoriatului: A fost publicată procedura și grila pentru programul ”Femeia Antreprenor”, ediția 2024!
4 March 2024
StartUp Nation 2024: Înscriere pentru viitorii antreprenori în două etape (proiect)
11 April 2024

Cei care doresc să ajungă antreprenori în România vor putea obține granturi în ediția 2024 a programului Startup Nation 2024, care va avea un buget de 400 de milioane de euro, din fonduri europene, conform unei declarații recente a d-lui Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Așadar, avem confirmarea că în 2024 va fi lansată ediția a patra a acestui program, în T2 din 2024 (trimestrul 2).

”400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanțare. O nouă etapă Start Up Nation (2024) începând cu al doilea trimestru al acestui an!!! În urma negocierilor purtate cu Comisia Europeană am obtinut acordul finanțării din bani europeni a programului Start Up Nation-editia 2024, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului ”, conform postării pe Facebook a ministrului, disponibilă aici.

Așteptăm condițiile de eligibilitate și grila de punctaj, care cel mai probabil vor fi asemănătoare cu cele de la programul Femeia Antreprenor, despre care am scris deja aici.

Rămâneţi alături de Fonduri Europene Sibiu pentru ultimele informaţii verificate din domeniul finanţărilor nerambursabile! Abonaţi-vă la notificări pe site-ul nostru, sau urmăriţi-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile