Sursele GUVERNAMENTALE de finantare pentru intreprinderi existente si afaceri la inceput de drum

Veste bună pentru fondurile nerambursabile în 2020
20 decembrie 2019
Vestea buna – va exista Start-Up Nation 2020! Inca nu avem conditiile, dar va exista! :)
10 ianuarie 2020

Ca antreprenori cu experienta, sau viitori antreprenori, este mereu bine ca, la inceput de an, sa stim posibilitatile de finantare, atat pentru firme existente, cu istoric, cat si pentru firme nou infiintate, deci fara istoric.

ATENTIE! Acest articol se doreste a fi un preambul, prin urmare, in zilele si saptamanile urmatoare, vom zabovi asupra fiecarui program in parte, prezentandu-va conditiile de finantare, in masura in care acestea sunt oficiale si credibile!

Asa dupa cum stiti, CENTRU DE AFACERI SIBIU SRL, prin echipa “Fonduri Europene Sibiu” va incerca mereu sa ofere informatii utile, bazate pe surse CREDIBILE si OFICIALE. Ramanem, la fel ca anul trecut, alaturi de dvs., in demersul, deseori dificil, de diseminare a informatiilor in domeniul finantarilor nerambursabile.

Asadar, in ceea ce priveste SURSELE GUVERNAMENTALE de finantare, cele mai accesibile posibilitati includ, conform ultimelor propuneri:

  • Programul Start-Up Nation, editia 2020, cu un buget propus de aproape 324 mil. lei;
  • Programul de stimulare a exporturilor, cu un buget propus de aproape 50 mil. lei;
  • Programul de internationalizare, cu un buget propus de aproape 10 mil. lei;
  • Programul de sustinere a activitatilor de mestesuguri si artizanat, cu un buget propus de aproape 8.9 mil lei;
  • Programul comert si servicii de piata, cu un buget propus de aproape 40 mil. lei;
  • Programul de microindustrializare, cu un buget propus de aproape 65 mil. lei.

IMPORTANT! Conditiile de accesare, criterile de eligibilitate si grila de evaluare, pentru fiecare dintre aceste programe, nu sunt inca cunoscute, iar la acest moment, tot ceea ce se cunoaste este ca aceste programe vor fi finantate si in 2020! Pe masura ce aflam orice informatie noua, o vom face cunoscuta tuturor, in mod evident.

 

Ramaneti alaturi de noi, pe pagina noastra de Facebook: Fonduri Europene Sibiu, sau site-ul nostru, www.fonduri-europene-sibiu.ro, pentru cele mai noi informatii in domeniul finantarilor nerambursabile!

CENTRU DE AFACERI SIBIU SRL ofera servicii de consultanta complete, in vederea accesarii fondurilor nerambursabile, atat din surse guvernamentale, cat si europene!

mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *