A fost publicată procedura pentru Programul “COMERȚ ȘI SERVICII DE PIAȚĂ 2020”. Grila de punctaj nu a fost încă publicată

Câteva cifre despre noua perioadă de alocare de fonduri nerambursabile, 2021 – 2027
24 February 2020
Grilele de punctaj PROPUSE pentru programele “Comerț și Servicii de Piață” și “Microindustrializare” au fost PUBLICATE!
27 February 2020

MEEMA (Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri) a publicat procedura propusă pentru Programul Comerț și Servicii de Piață, pentru anul 2020.

La o primă lectură, se pare că procedura a rămas neschimbată, inclusiv în ceea ce privește suma acordată (maximum 250.000 lei, 90% nerambursabili, pentru anul acesta). Prin urmare, este posibil ca grila de punctaj să fie doar actualizată, nu modificată.

Este estimat că un număr de cca. 160 beneficiari (firme), vor beneficia de sprijin, în acest an.

Fiind o procedură în consultare publică, Ministerul așteaptă propuneri, inclusiv din partea dvs., pe adresa: romania_hub@imm.gov.ro, până pe data de 06 martie 2020. Ulterior, este de așteptat ca grila finală să fie publicată.

 

CINE POATE ACCESA FONDURI, PRIN ACEST PROGRAM?

– Firme existente pe piață, cu cel puțin 2 ani de activitate și cod CAEN eligibil,  ce NU au beneficiat de sprijin în anii 2017, 2018 sau 2019. Verificarea eligiblității firmei dvs. se realizează în mod GRATUIT, de către CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L.

 

CE SUMĂ SE POATE PRIMI?

– Prin acest program, se pot primi până la 250.000 lei, maximum 90% nerambursabilipentru cheltuieli neeligibile.

 

CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. oferă servicii de consultanță complete pentru pregătirea documentațiilor și implementara proiectelor prin divers programe de finanțare europeană sau guvernamentală nerambursabile! Pentru verificarea GRATUITĂ a eligibilității ideii dvs. de proiect, vă așteptăm!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile