A mai fost făcut un pas spre acordarea miliardului de Euro pentru IMM-urile cu activitatea afectată de COVID-19!

Ultimele noutăţi despre OUG 130 (OUG COVID-19) – finanţări pentru IMM-uri
25 September 2020
Procedura și documentele pentru Măsura 2 – Granturi pentru capital de lucru, publicate în variantă de proiect avansat.
6 October 2020

Comisia Europeană a aprobat luni realocarea a peste 550 milioane de Euro pentru țara noastră. Este vorba despre un pas important făcut pentru lansarea programului prin care peste 100.000 de întreprinderi vor primi sprijin din partea Guvernului, atât întreprinderi cu activitatea direct afectată de SARS-CoV-2, dar și înteprinderi care doresc să facă investiții productive.

Firmele primesc sprijinul prin OUG 130, așa numita ”Ordonanță COVID-19”.

Conform startupcafe.ro, anunțul realocării de fonduri a fost făcut de către d-na Elisa Ferreira. Aceste fonduri vin în sprijinul finanțărilor de peste 350 milioane Euro pregătite deja de România.

Urmează să fie publicate și ultimele elemente de procedură la măsurile 2 și 3, respectiv cele referitoare la granturile pentru capital de lucru, dar și cele pentru granturile pentru investiții productive. Pe măsură ce acestea vor fi publicate, le vom anunța și noi, aici, și pe pagina noastră de Facebook, ”Fonduri Europene Sibiu”.

CENTRUL DE AFACERI SIBIU S.R.L. oferă servicii de consultanță complete în vederea accesării de fonduri prin OUG 130! Verificarea eligibilității firmei dvs. se realizează în mod gratuit! Vă așteptăm pe email, la: consultanta@centruldeafacerisibiu.ro, sau la telefon: 0747.477.127.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile