Calendarul estimativ 2017 pentru lansarea masurilor pentru mediul RURAL!

Informare importanta privind Programul ‚START-UP NATION – 2017’
10 April 2017
Termenele de depunere a proiectelor pentru microintreprinderi si IMM-uri au fost prelungite!
19 April 2017

AFIR – Agentia pentru Finantarea Investitiilor in Rurale, a prezentat calendarul estimativ pentru lansarile sub-masurilor prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 ce vor avea loc in anul 2017:

Conform informatiilor, in luna martie vor fi lansate masuri pentru beneficiarii publici – autoritati publice locale.

In perioada aprilie-mai se estimeaza lansarea masurilor de interes pentru beneficiarii privati, cum ar fi submasurile 4.1 ‚Investitii in exploatatii agricole’ – buget alocat de 105 milioane euro pe sectorul vegetal si 80 de milioane pe sectorul zootehnic si 4.1a ‚Investitii in exploatatii pomicole’ – buget alocat de 100 de milioane euro.

Tot in perioada aprilie-mai se estimeaza si lansarea sub-masurilor 6.2 si 6.4, respectiv cele legate de infiintarea si dezvoltarea de afaceri non-agricole in mediul rural. Cele doua masuri au bugete de 18,3 milioane euro pentru sub-masura 6.2 si respectiv 35 milioane euro, pentru sub-masura 6.4. Prin aceste masuri se finanteaza activitati non-agricole in mediul rural, de la service-uri auto si Sali de fitness la pensiuni agroturistice si cabinete medicale.

 

S.C. CENTRUL DE AFACERI SIBIU S.R.L. ofera servicii complete de consultanta pentru proiectul dvs. prin aceste sub-masuri. Prin aceste servicii, se intelege intocmirea si depunerea documentatiei, dar si sprijin pe tot parcursul desfasurarii proiectelor.

Verificarea eligibilitatii proiectului dvs. se realizeaza GRATUIT! Pentru a verifica daca proiectul dvs. se incadreaza pentru finantare, va stam la dispozitie!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *