Calendarul estimativ 2017 pentru lansarea masurilor pentru mediul RURAL!

Informare importanta privind Programul ‚START-UP NATION – 2017’
10 aprilie 2017
Termenele de depunere a proiectelor pentru microintreprinderi si IMM-uri au fost prelungite!
19 aprilie 2017

AFIR – Agentia pentru Finantarea Investitiilor in Rurale, a prezentat calendarul estimativ pentru lansarile sub-masurilor prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 ce vor avea loc in anul 2017:

Conform informatiilor, in luna martie vor fi lansate masuri pentru beneficiarii publici – autoritati publice locale.

In perioada aprilie-mai se estimeaza lansarea masurilor de interes pentru beneficiarii privati, cum ar fi submasurile 4.1 ‚Investitii in exploatatii agricole’ – buget alocat de 105 milioane euro pe sectorul vegetal si 80 de milioane pe sectorul zootehnic si 4.1a ‚Investitii in exploatatii pomicole’ – buget alocat de 100 de milioane euro.

Tot in perioada aprilie-mai se estimeaza si lansarea sub-masurilor 6.2 si 6.4, respectiv cele legate de infiintarea si dezvoltarea de afaceri non-agricole in mediul rural. Cele doua masuri au bugete de 18,3 milioane euro pentru sub-masura 6.2 si respectiv 35 milioane euro, pentru sub-masura 6.4. Prin aceste masuri se finanteaza activitati non-agricole in mediul rural, de la service-uri auto si Sali de fitness la pensiuni agroturistice si cabinete medicale.

 

S.C. CENTRUL DE AFACERI SIBIU S.R.L. ofera servicii complete de consultanta pentru proiectul dvs. prin aceste sub-masuri. Prin aceste servicii, se intelege intocmirea si depunerea documentatiei, dar si sprijin pe tot parcursul desfasurarii proiectelor.

Verificarea eligibilitatii proiectului dvs. se realizeaza GRATUIT! Pentru a verifica daca proiectul dvs. se incadreaza pentru finantare, va stam la dispozitie!

mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *