Informatii despre noile programe de finantare din 2022 din PNRR si fonduri nerambursabile!

Start-Up Nation
Anul 2022 aduce un nou StartUp Nation! :)
25 November 2021
ACTUALIZARE – Măsura 4.1.1 (fostă Măsură 3 prin “OUG COVID”) pentru IMMuri existente se lansează în IANUARIE 2022!
8 December 2021

Anul 2022 va aduce posibilitati diverse de finantare pentru IMMurile nou infiintate, dar si cele existente.

Finantarile vor fi disponibile atat prin Programul National de Redresare si Rezilienta, cat si prin fonduri europene nerambursabile (prin Cadrul Multianual), si fonduri guvernamentale. Asadar, 3 posibilitati importante.

In ceea ce priveste PNRR, investitiile vor porni de la 50.000 Euro pentru companii de tip startup, mergand pana la 5 mil Euro pentru firme aflate in etape variate de crestere. De asemenea, pentru firme din domeniul energiei regenerabile, finantarile vor putea merge pana la 20 mil. Euro.

Despre fondurile europene nerambursabile prevazute prin cadrul multianual, asteptam informatii, dar cel mai probabil vor fi lansate programe cum sunt POR 2.1.a (finantari pentru microintreprinderi pana la 200.000 Euro, 100% nerambursabili) si POR 2.2 (finantari pentru IMM pana la 1 mil. Euro per proiect).

In ceea ce priveste fondurile guvernamentale nerambursabile, cel mai probabil, StartUp Nation va fi lansat din nou, ca schema de ajutor de stat pentru firmele la inceput de drum. Va exista si un Startup Nation destinat exclusiv studentilor, precum si un Starter Kit, program ce va include vouchere digitale de 5.000 Euro.

Asadar, revin posibilitati de finantare cunoscute, dar si posibilitati noi de finantare pentru afacerea dvs.

 

Ramaneti alaturi de Fonduri Europene Sibiu pentru cele mai noi informatii din domeniul finantarilor nerambursabile! Abonati-va la notificari pe site-ul nostru, sau urmariti-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

 

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *