Se va deschide apelul pentru microintreprinderi – POR 2.1a, incepand cu 8 iulie 2019 – ultimul pana in 2021 – 2022!

#sîeu – Fonduri Europene Sibiu.ro si CENTRUL DE AFACERI SIBIU se alatura campaniei “Romania Vrea Autostrazi”!
15 March 2019
Start-Up Nation
Start-Up 2019 intra in linie dreapta!
12 August 2019

Apelul pentru microintreprinderi ofera o finantare de pana la 200.000 Euro, maximum 90% nerambursabili. S.C. CENTRU DE AFACERI SIBIU S.R.L. verifica eligibilitatea firmei dvs. in mod GRATUIT! De asemenea, va intocmim grila de punctaj pentru a spori sansele firmei dvs. la finantare, de asemenea, in mod GRATUIT!

 

ATENTIE!!! Acest apel se adreseaza exclusiv microintreprinderilor, adica societatilor comerciale cu un numar de angajati cuprins intre 0 si 9, cu un istoric de functionare de minimum 1 an si fara activitatea suspendata! De asemenea, este important ca societatea sa fi avut cel putin 1 angajat cu norma intreaga in anul fiscal anterior depunerii proiectului, adica in 2018! Orice alta societate comerciala nu este din pacate neeligibila! Totusi, in functie de specificul firmei dvs., pot exista alte posibilitati de finantare, cum ar fi fondurile guvernamentale. Va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre aceste alte posibilitati!

 

De asemenea, proiectele trebuie sa fie implementate in mediul URBAN, exclusiv! Asta inseamna ca o societate cu sediul social in mediul rural, dar punct de lucru in mediul urban, POATE aplica pentru acest program!

 

Pentru Regiunea Centru (adica judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu), exista bani disponibili in aceasta alocare pentru cca. 70 de proiecte (de maximum 200.000 Euro), ceea ce inseamna un potential de proiecte finantate mai ridicat, avand in vedere ca nu toate societatile comerciale depun cereri de finantare pentru sumele maxime.

 

Sunt ELIGIBILE o gama variata de investitii in active corporale (lucrari de constructie / extindere / modernizare, echipamente, utilaje, etc.), precum si investitiile in active necorporale. Sunt totodata eligibile si investiile in realizarea de instrumente de comercializare on-line (shop-uri, magazine on-line). Consultanta este cheltuiala eligibila, prin urmare, nu dvs. platiti serviciile de consultanta, acestea fiind incluse in proiect!

 

Pentru lista codurilor CAEN eligibile, grila de evaluare si verificarea GRATUITA a eligibilitatii societatii dvs., va asteptam la datele de la rubrica „Contact” a site-ului nostru!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *