Procedura consultativă de sprijin pentru industria HoReCa a fost publicată pe site-ul Ministerului Economiei

Ghid sintetic pentru accesarea de fonduri prin noua submăsură 6.3 – Sprijinirea fermelor mici
26 May 2021
Schema de ajutor pentru HoReCa se va lansa în data de 29 iunie!
24 June 2021
Redăm mai jos comunicatul integral de pe pagina Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului:
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a publicat în transparență decizională Procedura de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanța de urgență nr. 224/2021 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice şi organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19.

Schema de ajutor de stat are ca scop acordarea de sprijin financiar din fonduri publice naționale și/sau din fonduri externe pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei COVID 19.

Procedura publicată detaliază implementarea schemei, iar acordarea ajutoarelor de stat se va face numai cu respectarea criteriilor privind ajutorul de stat prevăzute de Cadrul temporar pentru măsuri de ajutor de stat de sprijinire a economiei în contextul pandemiei de COVID-19 cu modificările şi completările ulterioare. Schema se aplică pe întreg teritoriul Romaniei, în toate cele 8 regiuni de dezvoltare.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *