STAND-BY la Start-Up Nation – Apel 3 (2019)!

Start-Up Nation
Start-Up Nation 2019 – (Alte) Posibile Modificari (Actualizare OCTOMBRIE 2019)
9 October 2019
Start-Up Nation 2019 – ce se mai poate întâmpla?
22 October 2019

Imagine de Tumisu de la Pixabay

Modificările din mediul politic afectează, din nefericire, și mediul de business, în special partea cea mai sensibilă a acestuia, respectiv start-up-urile.

Căderea guvernului prin moțiunea de cenzură a însemnat, brusc, și trecerea în mod ”stand-by” a programului Start-Up Nation, apelul din 2019.

Teoretic, acest program este aprobat și bugetat până în anul 2020. Practic, la acest moment, apelul din 2019 este în stand-by, până ce noul guvern instalat va decide asupra utilității acestuia.

Rămâne de văzut în ce măsură, noul guvern va aduce modificări în ceea ce privește funcționarea acestui program. În ciuda acestui ”hop”, este de așteptat ca Programul să continue. Când spunem acest fapt, ne bazăm pe faptul că, inclusiv anterior programului Start-Up Nation, a existat Programul pentru S.R.L.-uri Debutant (S.R.L.-D.), prin urmare, într-o formă sau alta, este de așteptat ca Programul, inclusiv cu modificări, să continue.

În concluzie, vă invităm să ne urmăriți în continuare, pe site-ul nostru și pe pagina noastră de Facebook, ”Fonduri Europene Sibiu”, unde vom posta cele mai noi modificări în materie de finanțări nerambursabile, inclusiv cele prin programul ”Start-Up Nation”.

 

CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL ofera servicii de consultanță complete tuturor firmelor care doresc să acceseze fonduri nerambursabile, prin programul Start Up Nation 2019. Verificarea eligibilității ideii dvs. de proiect și grila de punctaj pentru ideea dvs. de proiect se realizează în mod GRATUIT! Vă așteptăm!

 

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *