Start-Up Nation 2019 – Cum se desfasoara, concret, un proiect?

Start-Up Nation
Start Up Nation 2019 – Este momentul intocmirii documentatiilor!
22 August 2019
Noutati – Start Up Nation si programe pentru IMM-uri – 2019!
6 September 2019
Start-Up Nation

Start-Up Nation

Proiectele, indiferent de masura prin care doriti sa accesati fonduri nerambursabile (fie guvernamentale, fie europene), parcurg 3 etape principale:

  1. Intocmirea documentatiei – etapa ce are loc inainte de depunerea proiectului. Impreuna cu dvs., CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL, “scrie” efectiv partea de proiect. Ce este necesar aici, din partea dvs.? Sunt necesare documentele de infiintare ale firmei, de pilda copia dupa CUI, copia dupa Certificatul Constatator, emis de ORC, precum si alte documente. Nu va faceti griji, noi va oferim lista completa a acestor documente, si ne asiguram ca toate sunt in termen si in forma ceruta de Agentia care se ocupa de implementarea si monitorizarea proiectelor.
  2. Implementarea proiectului – Importanta unei firme de consultanta, altfel spus, un partener de incredere, precum CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL se vede in aceasta etapa.  Asta pentru ca, in aceasta etapa, se trece de la “teorie la practica”, adica se achizitioneaza echipamentele, conform unei proceduri, se angajeaza personalul, etc. Alaturi de un consultant de incredere insa, nu aveti nici un motiv de ingrijorare.
  3. Monitorizarea proiectului – La programul Start Up Nation, aceasta perioada este de 3 ani. (La alte masuri, ea difera, de regula intre 3 si 5 ani). In aceasta perioada, firma dvs. este monitorizata pentru a se verifica daca isi indeplineste indicatorii stabiliti prin proiect, cum ar fi, de pilda, cifra de afaceri sau numarul de angajati.

 

CENTRUL DE AFACERI SIBIU SRL ofera servicii de consultanta complete tuturor firmelor care doresc sa acceseze fonduri nerambursabile, prin programul Start Up Nation 2019. Verificarea eligibilitatii ideii dvs. de proiect si grila de punctaj pentru ideea dvs. de proiect se realizeaza in mod GRATUIT! Va asteptam!

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *