StartUp Nation 2022 revine cu finantari de 200.000 lei, 100% nerambursabili, pentru firme nou infiintate sau cu mai putin de 3 ani de activitate!

ACTUALIZARE – Măsura 4.1.1 (fostă Măsură 3 prin “OUG COVID”) pentru IMMuri existente se lansează în IANUARIE 2022!
8 December 2021
Ghidul final pentru Masura 411 – Investitii in activitati productive (fosta masura 3) va fi lansat la inceputul lui 2022
21 December 2021
Start-Up Nation

Start-Up Nation

Asa dupa cum scriam inca din 25 noiembrie aici, programul StartUp Nation revine cu o noua editie in 2022. Din toate informatiile pe care le avem la acest moment, conditiile de eligibilitate se vor modifica foarte putin fata de cele anterioare. Asadar, vor putea pregati si depune proiecte firmele care:

  • Sunt SRL infiintate dupa data intrarii in vigoare a OUG-ului 10/30.01.2017;
  • Sunt societati care nu au datorii la bugetul general consolidat si nici la bugetele locale;
  • Creaza locuri de munca si le mentin dupa ce proiectul a fost implementat, pentru toata perioada de monitorizare (36 de luni dupa finalizarea implementarii);
  • Actionarii nu au avut un alt SRL care sa fi desfasurat activitate in acelasi domeniu in anul anterior depunerii cererii de finantare.

In ceea ce priveste cheltuielile eligibile, acestea nu sufera modificari deocamdata. Detalii despre cheltuielile eligibile aici.

 

Rămâneți alături de Fonduri Europene Sibiu pentru cele mai noi informații din domeniul finanțărilor nerambursabile! Abonați-vă la notificări pe site-ul nostru, sau urmăriți-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

2 Comments

  1. Papadie Robert Ilie says:

    Vreau sa deschid o frizerie coafor la țară în Moțăței sat județul Dolj,nu am mai avut firma acum vreau sa deschid un SRL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *