Ghidul final pentru Masura 411 – Investitii in activitati productive (fosta masura 3) va fi lansat la inceputul lui 2022

Start-Up Nation
StartUp Nation 2022 revine cu finantari de 200.000 lei, 100% nerambursabili, pentru firme nou infiintate sau cu mai putin de 3 ani de activitate!
20 December 2021
MIPE a publicat în consultare publică ghidul pentru măsura 4.1.1 – Investiţii în active productive pentru IMM!
22 December 2021

Conform unui răspuns al MIPE, ghidul final pentru mult-aşteptata lansare a măsurii 4.1.1., fosta măsură 3, este la acest moment “în consolidare”, adică toate propunerile făcute sunt analizate şi după caz, incluse în varianta finală de ghid. Aceasta ar urma să fie lansată în primul trimestru din 2022!

Conform sursei citate, firmele vor putea solicita un grant în cuantum de maximum 5x cifra de afaceri înregistrată în 2019. De asemenea, criteriile în baza cărora se va acorda finanţarea vor fi mai obiective, promit autorităţile. 

La acest moment, toate proiectele care vor avea un punctaj de peste 60 de puncte vor fi automat admise la finanţare, în limita bugetului.

Aşadar, veşti bune pentru firmele care doresc să obâină finanţări prin această măsură.

Sursa: fonduri-structurale.ro

 

Rămâneți alături de Fonduri Europene Sibiu pentru cele mai noi informații din domeniul finanțărilor nerambursabile! Abonați-vă la notificări pe site-ul nostru, sau urmăriți-ne pe Facebook, la adresa @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *