Vești bune despre Măsura 2 – Granturi pentru Capital de Lucru! Vești bune și la Măsura 1 – Microgranturi!

Plafonul depășit la Măsura 2 în 20 de minute! :)
22 October 2020
euROpa
Ce schimbă legea promulgată de Președintele Iohannis referitor la Măsura 2 și Măsura 3!
30 October 2020

Conform solicitării Prim-ministrului României, din ședința de guvern de joi seara (dată care a coincis cu închiderea perioadei de depunere pentru Măsura 2 – Granturi pentru Capital de Lucru), bugetul pentru Măsura 2 va fi SUPLIMENTAT! Așadar, o veste bună! Autoritățile pot face aceste suplimentări, și este posibil ca acest lucru să se întâmple, dat fiind faptul că până aseară s-au înscris peste 22.000 de firme pe măsura 2. Conform calculelor termene.ro, preluat de startupcafe.ro, suplimentarea ar face posibilă accesarea acestor granturi de către aproape 16.000 de firme!

De asemenea, este foarte posibil ca Măsura 1 – Microgranturi să fie redeschisă. Totodată, este posibil ca pragul de cifră de afaceri de 5.000 de Euro va fi eliminat. Rămâne de văzut cum se va

Se pare că există resurse, conform Guvernului, pentru a suplimenta bugetul acestor măsuri cu până la 500 de milioane de Euro! Informația a fost făcută publică de către dl. Ministru Marcel Boloș.

Rămâneți alături de www.fonduri-europene-sibiu, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații verificate în domeniu!

REAMINTIM că vă puteți ABONA la notificări pe site-ul nostru. Apăsați clopoțelul roșu din partea dreapta jos a  site-ului și veți primi notificări atunci când publicăm informații pe site-ul nostru!

CENTRUL DE AFACERI SIBIU S.R.L. oferă servicii de consultanță complete, în domeniul fondurilor europene și guvernamentale nerambursabile! Verificarea eligibilității se realizează GRATUIT! Te așteptăm!

 

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *