Este POSIBIL ca înscrierea proiectelor pe Măsura 3 să fie reluată “de la 0” – Ministrul Economiei

Submăsurile 6.2 și 6.4 – Sprijin pentru afaceri NEAGRICOLE ÎN MEDIUL RURAL ar putea fi lansate în a doua parte a anului 2021!
12 March 2021
Fermierii primesc 6.2 miliarde Euro până în 2022! Iată propunerea de alocare a banilor!
24 March 2021

Ministrul Economiei, dl. Claudiu Năsui, a anunțat că este luată în calcul reluarea procesului de înscriere pentru măsura 3 “de la 0”, având în vedere problemele semnalate la procesul de înscriere.

Se are în vedere însă eliminarea codurilor CAEN ce permiteau “achiziționarea de apartamente”, respectiv activități imobiliare. Declarația a fost făcută pentru economedia.ro.

Conform ministrului, cei care au aplicat la primul apel sunt invitați să aplice din nou, pentru că vor fi “cu siguranță eligibili”.

Reamintim, procesul inițial de înscriere a fost considerat viciat, având în vedere problemele la înscrierea pe platformă. Despre acestea am scris aici.

Prin Măsura 3, firmele existente și cu activitate pot obține granturi între 50.000 și 200.000 Euro, pentru investiții productive. Sunt eligibile firmele din mediul urban, cu activitate existentă.

 

Rămâneți alături de Fonduri Europene Sibiu pentru cele mai noi informații verificate în domeniul finanțărilor nerambursabile. Abonați-vă la notificări sau urmăriți-ne pe pagina noastră pe Facebook: @FonduriEuropeneSibiuCASB.

QR Code
mm
Fonduri Europene Sibiu
Societate specializata in accesarea de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *